Activiteiten

100jaaretty

Agenda

"Verbindende/Geweldloze Communicatie" Week van de Vrede
Zaterdag, 21 September 2019, 19:30


Ai opener communicatie

 

"Vrede kun je leren".
Vrede in jezelf. Vrede in relaties. Vrede in de wereld.

Tijdens deze interactieve lezing besteden we aandacht aan wat jouw innerlijke vrede verstoort in je dagelijkse leven. Wat is van essentieel belang voor jou? Wat speelt er zich in jou af? Geef je hier gehoor aan? Zo niet, hoe uit zich dat? En hoe doen we dat in relatie met iemand anders?

De manier waarop je communiceert bepaalt in hoge mate de kwaliteit van je (werk)relaties en daarmee van je leven. Soms zeggen we echter dingen die de kans op verbinding eerder kleiner maakt dan vergroot: “Jij luistert ook nooit!” of “Heb je nu alweer …?”

ai openerHet proces van Verbindende Communicatie daarentegen nodigt ons uit de nadruk te leggen op dat wat ons wezenlijk raakt en wat je wilt realiseren. Marshall Rosenberg, die zelf ook geïnspireerd was door Etty Hillesum, ontwikkelde dit proces en hij noemde het Geweldloze Communicatie. Benieuwd? Je bent van harte welkom.

Datum:                  Zaterdag 21 september 2019;
Tijd:                       19.30;
Plaats:                   Etty Hillesum Centrum, Roggestraat 3 Deventer;
Toegang:              €10,00;
Reserveren:         Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Opleidingsinstituut Ai-opener geeft sinds 2004 trainingen Geweldloze Communicatie in heel Nederland en België. In samenwerking met het Etty Hillesum Centrum is Ai-opener in 2019 gestart met het geven van trainingen in Deventer. Twee maal per jaar verzorgen zij de 5-daagse introductietraining Verbindende Communicatie.

Voor meer informatie zie https://www.ai-opener.nl/introductietraining-de-vijfdaagse /

 

 

 

Ontwerp en realisatie website: Sitestorm