Activiteiten

100jaaretty

Agenda

Interactieve lezing "Verbindende Communicatie"
Woensdag, 30 Oktober 2019, 19:30


Ai opener communicatie

 

 

Een introductie op de vijfdaagse training "Verbindende Communicatie"


Tijdens deze interactieve lezing besteden we aandacht aan wat jouw innerlijke vrede verstoort in je dagelijkse leven. Wat is van essentieel belang voor jou? Wat speelt er zich in jou af? Geef je hier gehoor aan? Zo niet, hoe uit zich dat? En hoe doen we dat in relatie met iemand anders?

ai openerHet proces van Verbindende Communicatie daarentegen nodigt ons uit de nadruk te leggen op dat wat ons wezenlijk raakt en wat je wilt realiseren. Marshall Rosenberg, die zelf ook geïnspireerd was door Etty Hillesum, ontwikkelde dit proces en hij noemde het Geweldloze Communicatie. Benieuwd? Je bent van harte welkom.

Datum:                  Woensdag 30 oktober 2019;
Tijd:                       19.30;
Plaats:                   Etty Hillesum Centrum, Roggestraat 3 Deventer;
Toegang:               €10,00;
Reserveren:          Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Opleidingsinstituut Ai-opener geeft sinds 2004 trainingen Geweldloze Communicatie in heel Nederland en België. In samenwerking met het Etty Hillesum Centrum is Ai-opener in 2019 gestart met het geven van trainingen in Deventer. Twee maal per jaar verzorgen zij de 5-daagse introductietraining Verbindende Communicatie.

Voor meer informatie zie https://www.ai-opener.nl/introductietraining-de-vijfdaagse /

Ontwerp en realisatie website: Sitestorm