Actueel

 Een mooiere wereld, wie wil dat niet? Het uitgangspunt van Elsz de Roos om hier iets aan bij te dragen zijn authenticiteit, eenvoud en zoeken naar inzichten en antwoorden.

voorbeeld expo elsz de roos klDe taal van de gedichten komt uit haar hart en niet uit een vocabulair veraf. Terwijl het ene gedicht een diepe emotie kan raken, zal het volgende op lichtvoetige wijze een glimlach uitlokken. De foto’s, die meest onbewerkt zijn, geven een extra dimensie aan haar werk.
De vormgeving van de expositie, foto’s op karton, toont hoe mooi eenvoud kan zijn.

Elsz de Roos (1961)– dichter/fotograaf, geestelijk begeleider, gespreksleider ethisch beraad
 
Met mijn gedichten en foto’s geef ik uitdrukking aan alledaagse ervaringen. Inspiratie vind ik in de natuur en in contact met de ander.
foto elsz de roosAls algemeen geestelijk begeleider werk ik met mensen met een beperking. Met hen sta ik stil bij levens- en zingevingsvragen.
Dit zijn vaak indringende en inspirerende gesprekken die laten zien hoe uniek de individuele mens is en hoe ingewikkeld het bestaan kan zijn.

Opening Expositie "Zielsveel zin & onzin"
Datum vrijdag 12 april;
Tijd 20.00 uur;
Toegang gratis;
Reserveren bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ontwerp en realisatie website: Sitestorm