Actueel

verbindende communicatie

 

De manier waarop je communiceert bepaalt in hoge mate de kwaliteit van je (werk)relaties en daarmee van je leven. 
Er zijn nieuwe data voor deze training.

Soms zeggen we echter dingen die de kans op verbinding eerder kleiner maakt dan vergroot: “Jij luistert ook nooit!” of “Heb je nu alweer …?”

Het proces van Verbindende Communicatie daarentegen nodigt ons uit de nadruk te leggen op dat wat ons wezenlijk raakt en wat je wilt realiseren. In het proces wordt geoefend met het communiceren van waarnemingen, gevoelens, behoeften en gewenste acties. Marshall Rosenberg, die zelf ook geïnspireerd was door Etty Hillesum, ontwikkelde dit proces en hij noemde het Geweldloze Communicatie.

Ben je enthousiast over verbindende Communicatie en wil je meteen intensief én effectief – met een vaste groep – aan de slag? Lees dan verder. Want dan biedt deze nieuwe introductietraining ‘De Vijfdaagse’ je kans voor kennismaken, verdiepen en inbedden. De Vijfdaagse bestaat uit blokken van 2 aaneengesloten trainingsdagen met circa 3 weken tussenpoos. Daarna een afsluitend blok van één trainingsdag.

Ai opener communicatieVia opdrachten tussendoor en intervisie met andere deelnemers werk je volop aan de toepassing van het geleerde in de praktijk. Tijdens de training leer je via rollenspellen, theorie en oefeningen, de gereedschappen van verbindende Communicatie in te zetten. Je gaat vooral zelf aan de slag met je eigen (werk)situaties en tijdens de training bouw je voort op wat je in de praktijk hebt kunnen oefenen. Met als resultaat meer productieve interacties en empathische relaties met jezelf, familieleden, vrienden en collega’s in je (werk)omgeving.

Opleidingsinstituut Ai-opener geeft al 15 jaar trainingen Verbindende Communicatie in Nederland en België. In samenwerking met het Etty Hillesum Centrum worden In Deventer de volgende trainingen gegeven.
Data:
Blok 1 : 4 en 5 juni
Blok 2:  25 en 26 juni
Blok 3:  29 augustus 
Locatie: Etty Hillesum Centrum, Roggestraat 3 Deventer

Meer informatie vind je hier.

 

Ontwerp en realisatie website: Sitestorm