In “Fascinerende Tijden”, een lezing door Mardjan Seighali, worden luisteraars meegenomen door de complexiteit van het huidige tijdperk vanuit een humanistisch en persoonlijk standpunt. Mardjan deelt haar reis van veerkracht – van haar strijd voor vrijheid in Iran tot haar nieuwe leven in Nederland – en onderzoekt manieren om in deze gepolariseerde tijden verbinding te vinden. Ze benadrukt het belang van vrijheid, menselijke connectie, en de noodzaak van openheid en zachtheid in dialoog, nodigend ons uit om voorbij polarisatie te kijken.

Mardjan Seighali, een toegewijde mensenrechtenactivist en de voorzitter van het Humanistisch Verbond, is een inspirerend voorbeeld van kracht en veerkracht. Gevlucht uit Iran in de jaren negentig om aan het gewelddadige regime te ontkomen, heeft Mardjan haar ervaringen getransformeerd in een bron van motivatie en verandering. Met meer dan dertig jaar ervaring in leidende functies bij belangrijke maatschappelijke organisaties en een rijke geschiedenis van adviserende en toezichthoudende rollen, belichaamt ze leiderschap met een hart. Mardjan’s invloed strekt zich ver uit, mede dankzij het boek ‘Tot op de dag’, dat haar aangrijpende levensverhaal vertelt, en de Comeniusprijs die ze in 2019 ontving als erkenning voor haar verbindende werk. Ze zet haar missie voort door regelmatig lezingen te geven over thema’s als polarisatie, verbinding, inclusie en saamhorigheid, waarmee ze anderen inspireert om samen te werken aan een inclusievere samenleving.

Haar boek is te koop bij de lezing.

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
© 2024 Etty Hillesum Centrum | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | KVKnr: 41245266 | NL 07 INGB 0006 6761 13 | Grafisch ontwerp VRMGVR | Technische realisatie Sieronline B.V.