Mensenrechten voor kinderen en jongeren in Nederland. Hoe staat het ervoor en wat weten we ervan af?

Een workshop voor professionals

Aanleiding : Nederland moet ervoor zorgen dat alle professionals die werken met kinderen en jongeren op de hoogte zijn van hun rechten en deze naleven. Voor de tweede keer is Nederland op de vingers getikt door het VN kinderrechtenverdrag dat het de kinderrechten niet goed naleeft.

Het Etty Hillesum centrum heeft vorig jaar een mensenrechtenlezing georganiseerd met Huri Sahin, voorzitter van het kinderrechtencollectief en trekt het zich aan. Daarom willen we organisaties die zich professioneel inzetten voor kinderen en jongeren uitnodigen om samen te kijken wat kinderrechten zijn en hoe we de positie van kinderen en jongeren zouden kunnen versterken. 10 december is het internationale mensenrechtendag en in dat kader organiseert het EHC op 9 december deze bijeenkomst.

Els Heijnen is betrokken bij het Centrum en is onderwijskundige. Zij is deskundige op het gebied van kinderrechten en heeft ruim 30 jaar ervaringen opgedaan in veel verschillende landen waaronder Nederland, Oeganda, Nepal, Sri Lanka en Bangladesh.

Datum 9 december 2022

Tijd 15.00-17.00

Kosten €10,00 pp inclusief koffie/thee en borrel na afloop.

Locatie Etty Hillesum centrum , Roggestraat 3

U kunt tickets bestellen.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
© 2024 Etty Hillesum Centrum | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | KVKnr: 41245266 | NL 07 INGB 0006 6761 13 | Grafisch ontwerp VRMGVR | Technische realisatie Sieronline B.V.