Het Etty Hillesum is een kleine vrijwilligersorganisatie die sterk groeit. het Meldpunt Discriminatie Deventer (MDD)  is onderdeel van het Centrum. Het MDD ontvangt discriminatie meldingen, behandelt en registreert deze. Dit wordt gedaan door een team van ervaren medewerkers, die op vrijwillige basis werken. Door uitbreiding van de taken en hogere eisen aan de professionaliteit zijn we op zoek naar iemand met sociaal juridische kennis en of ervaring met discriminatie wetgeving.

Omdat het maar een beperkte functie betreft (6-8 uur per week) willen we de functie graag combineren met administratieve en secretariële ondersteuning voor de de organisatie. Hiervoor is 8-12 uur beschikbaar. In deze functie zoeken wij een duizendpoot, die de directeur kan ondersteunen op veel verschillende gebieden. je moet een flexibele instelling hebben, goed met verschillende mensen om kunnen gaan, ordelijk zijn en digitaal handig. ook is het belangrijk dat je pro actief bent ingesteld en verantwoordelijkheid neemt voor je werk. De werkzaamheden zijn zeer divers en kunnen bestaan uit het maken van roosters, communiceren met vrijwilligers en klanten, lichte financieel administratieve klussen maar ook uit website bijhouden, posters opmaken etc.

We bieden je een betekenisvolle en afwisselende werkplek, veel contacten, vrijheid om je eigen werktijden in te richten, deels vanuit huis te werken.  een salaris schaal 7 of 8 conform CAO welzijn.

Heb je belangstelling?

Stuur je motivatie en CV voor 22 juni naar  info@ettyhillesumcentrum.nl

Wil je meer weten neem dan contact op met Gerja Meima 06-11352491

© 2024 Etty Hillesum Centrum | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | KVKnr: 41245266 | NL 07 INGB 0006 6761 13 | Grafisch ontwerp VRMGVR | Technische realisatie Sieronline B.V.