Team De Verschilmakers

Ola Warmuz

Ik ben sinds januari 2023 projectleider van de Verschilmakers en heb het stokje overgenomen van Luna. Voor het Etty Hillesum Centrum organiseer ik activiteiten zoals Storytime, samen met Aventus, een workshop debatteren of een workshop spoken word. Ook ben ik bezig om mentale gezondheid aandacht te geven in 4 activiteiten. Je zult hoogstwaarschijnlijk met mij in contact komen als je je aansluit bij een van de activiteiten of lid wilt worden van ons jongerenpanel.  Ik kom uit Polen en woon nu 8 jaar in Nederland. Naast mijn werk bij het EHC ben ik singer-songwriter.

samen met Gerja werk ik aan Samen Verjongen waarbij we met MiMik, Amnesty, het Kunstenlab, Theater Onbeperkt en De Fontein jonge mensen  willen motiveren om maatschappelijk actief te zijn.

Oranjefonds

Het Oranje Fonds is een stichting die maatschappelijke initiatieven over heel Nederland steunt om te kunnen groeien. Hun programma’s zijn voorzien van financiële steun en daarnaast delen ze hun brede kennis en netwerk en bieden ze intensieve begeleiding. De Verschilmakers: jong-sociaal-oranje is een van de huidige programma’s van het Oranje Fonds. Daarin worden 25 organisaties ondersteunt in het verjongen van hun vrijwilligersbestand.

Veel organisaties die werken met vrijwilligers dealen met een grote kloof tussen jong en oude generaties. Hierdoor is het lokale bereik minder groot en is het werven van jonge vrijwilligers gecompliceerd. Ook wij als EHC willen een centrum worden waarin jong en oud beide betrokken zijn en willen zijn. Voel jij je geroepen om hier onderdeel van te zijn of loop je al vol met ideeën? Neem contact met ons op!

Check meer over de Verschilmakers: jong-sociaal-oranje op hun website via, De verschilmakers: jong-sociaal-oranje | Oranje Fonds of check hun website voor meer informatie over het Oranje Fonds via, Oranje Fonds

© 2024 Etty Hillesum Centrum | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | KVKnr: 41245266 | NL 07 INGB 0006 6761 13 | Grafisch ontwerp VRMGVR | Technische realisatie Sieronline B.V.