Ik wil vrijwilliger worden

Vrijwilligers spelen in het Etty Hillesum Centrum een belangrijke rol. Belangrijk vinden we een prettige collegiale sfeer en persoonlijke ontplooiing. We hebben diverse interessante plaatsen.

ik wil vrijwilliger worden »

Educatiemedewerker

Het Etty Hillesum centrum zoekt educatiemedewerkers.

Wij ontvangen op jaarbasis 1500-2500 leerlingen. Als educatiemedewerker ben je onderdeel van het educatieteam. De lessen liggen vast maar er is ruimte genoeg voor je eigen inbreng. Je start met een inwerkperiode en daarna geef je altijd les in tweetallen, bij sommige lessen zelfs met meer. De roosters worden gemaakt en je kunt zelf aangeven wanneer je wilt en hoe vaak je les wilt geven, het is wel bijna altijd overdag. Je ontvangt klassen van zowel basis als voortgezet onderwijs. Ervaring in het onderwijs is handig maar niet noodzakelijk.

ik wil vrijwilliger worden »

Klachtbehandelaar/Office manager (betaalde functie)

Het Etty Hillesum Centrum zoekt een betaalde duizendpoot. (14-20 uur)

Het Etty Hillesum is een kleine vrijwilligersorganisatie die sterk groeit. Het Meldpunt Discriminatie Deventer (MDD)  is onderdeel van het Centrum. Het MDD ontvangt discriminatie meldingen, behandelt en registreert deze. Dit wordt gedaan door een team van ervaren medewerkers, die op vrijwillige basis werken. Door uitbreiding van de taken en hogere eisen aan de professionaliteit zijn we op zoek naar iemand met sociaal juridische kennis en of ervaring met discriminatie wetgeving.

Omdat het maar een beperkte functie betreft (6-8 uur per week) willen we de functie graag combineren met administratieve en secretariële ondersteuning voor de de organisatie. Hiervoor is 8-12 uur beschikbaar. In deze functie zoeken wij een duizendpoot, die de directeur kan ondersteunen op veel verschillende gebieden. je moet een flexibele instelling hebben, goed met verschillende mensen om kunnen gaan, ordelijk zijn en digitaal handig. ook is het belangrijk dat je pro actief bent ingesteld en verantwoordelijkheid neemt voor je werk. De werkzaamheden zijn zeer divers en kunnen bestaan uit het maken van roosters, communiceren met vrijwilligers en klanten, lichte financieel administratieve klussen maar ook uit website bijhouden, posters opmaken etc.

We bieden je een betekenisvolle en afwisselende werkplek, veel contacten, vrijheid om je eigen werktijden in te richten, deels vanuit huis te werken.  Een salaris in schaal 7 of 8 conform CAO welzijn.

Heb je belangstelling neem stuur dan je motivatie en CV naar info@ettyhillesumcentrum.nl Wil je meer info neem dan contact op met Gerja Meima 06-11352491

 

 

Ik wil vrijwilliger worden »

Vormgeving

In het Etty Hillesum centrum staat een vaste tentoonstelling en zijn er altijd tijdelijke tentoonstellingen te zien. Dat zijn vaak actuele onderwerpen die te maken hebben met samen leven. Ze kunnen gaan over uitsluiting of discriminatie maar ook over democratie of vrijheid. Op dit moment is er geen speciale expositiegroep. Die willen we wel graag weer gaan starten. Momenteel worden exposities gekozen en ingericht in samenwerking met de directeur/coördinator van het centrum.

Het Etty Hillesum Centrum organiseert vele activiteiten, workshops, trainingen en lessen. Regelmatig hebben wij behoefte aan vormgeving voor online en offline communicatie. We zijn op zoek naar iemand die onze organisatie een warm hart toedraagt, en ons kan helpen hiermee. Soms kunnen we een kleine vergoeding betalen maar meestal is het vrijwillig.

© 2024 Etty Hillesum Centrum | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | KVKnr: 41245266 | NL 07 INGB 0006 6761 13 | Grafisch ontwerp VRMGVR | Technische realisatie Sieronline B.V.