Ik wil vrijwilliger worden

Vrijwilligers spelen in het Etty Hillesum Centrum een belangrijke rol. Belangrijk vinden we een prettige collegiale sfeer en persoonlijke ontplooiing. We hebben diverse interessante plaatsen.

ik wil vrijwilliger worden »

Educatiemedewerker

Het Etty Hillesum centrum  ontvangt op jaarbasis ruim 1500 leerlingen. Als educatiemedewerker ben je onderdeel van het educatieteam. Je start met een inwerkperiode en daarna geef je altijd samen met een collega les. Je kunt zelf bepalen wanneer je les wilt geven maar het is altijd overdag. Je ontvangt klassen van zowel basis als voortgezet onderwijs. Ervaring in het onderwijs is handig maar niet noodzakelijk.

Ik wil vrijwilliger worden »

Vormgeving

In het Etty Hillesum centrum staat een vaste tentoonstelling en zijn er altijd tijdelijke tentoonstellingen te zien. Dat zijn vaak actuele onderwerpen die te maken hebben met samen leven. Ze kunnen gaan over uitsluiting of discriminatie maar ook over democratie of vrijheid. Op dit moment is er geen speciale expositiegroep. Die willen we wel graag weer gaan starten. Momenteel  worden exposities gekozen en ingericht in samenwerking met de directeur/coördinator van het centrum.

Het Etty Hillesum Centrum organiseert vele activiteiten, workshops, trainingen en lessen. Regelmatig hebben wij behoefte aan vormgeving voor online en offline communicatie. We zijn op zoek naar iemand die onze organisatie een warm hart toedraagt, en ons kan helpen hiermee. Soms kunnen we een kleine vergoeding betalen maar meestal is het vrijwillig.

© 2022 Etty Hillesum Centrum | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | KVKnr: 41245266 | NL 07 INGB 0006 6761 13 | Grafisch ontwerp VRMGVR | Technische realisatie Sieronline B.V.